Naturteknologi AS

Katten og juletreet

Hjem
Er/var du på Hardangerfjordseminaret?
Grander effekten
Våre produkter
Industrielle og økonomiske muligheter
Norske erfaringer
Internasjonal erfaring
Avisartikler
Forskning
Kontakt oss
Languages
Våre brosjyrer og Grander journaler
YouTube filmer
Siste nytt

Katt og juletrær

Noen uker før julen –04, kjøpte min mor og jeg, hver vår, "Grander plate", og begynte å sette alt vann til behandling på disse føre vi drakk det, eller brukte det til vanning av blomster (og juletrær), og ventet spente på å se resultatene av dette.

Det første vi begge kunne konstantere, var at denne julen drysset det ikke av noen av juletrærne vår (gran), noe som har vært en selvfølgelighet i alle år.

Min mor har en katt, og nå observerte hun ved flere anledninger, at katten sto og drakk vann av juletrefoten. Hun tenkte ikke noe spesielt på dette, før hun til sin store forundring opplevde at katten drakk av kannen hun vanner blomster med, mens hun vannet. Denne katten har tidligere kun drukket melk, og nektet å drikke vann. Nå drakk den plutselig opp en full skål med "Grander vann", og har siden dette vært veldig glad i dette vannet.

Juletrærne drysset heller ikke i år, og etter å ha drukket Grander vann i et år nå, sier min mor at hun til sin forundring, er mye mindre stiv i kroppen enn hun pleier, og kan ikke forstå at det kan komme av noe annet enn at hun har drukket Grander vann, og fått skylt ut avfallstoffer på den måten.

Hilsen Erik Hovelsrud

9960 1968

Enter supporting content here