Naturteknologi AS

Våre produkter

Hjem
Er/var du på Hardangerfjordseminaret?
Grander effekten
Våre produkter
Industrielle og økonomiske muligheter
Norske erfaringer
Internasjonal erfaring
Avisartikler
Forskning
Kontakt oss
Languages
Våre brosjyrer og Grander journaler
YouTube filmer
Siste nytt
På denne siden vil vi gi en oversikt over våre viktigste produkter. 
 

Enheter for fast montasje

vannrevitalisator.jpg

Våre vann revitalisatorer leveres i størrelse fra 3/8" til 4".  Og enten til friskvannsforskyning eller til lukkede vannkretser (vannbåren varme, kjølekretser etc.)

Enheter for tanker og brønner
Dobbelsylinderene kommer i to størrelser og er beregnet for større vannvolumer.  Rådfør deg med oss for å finne frem til en passende enhet for ditt behov.  De leveres enten for drikkevann eller for industriell applikasjon.

dobbelsylinder.gif

Flexi-enheten for hjem og reisebruk

grander_flex.jpg

Den fleksible enheten egner seg godt til direktemontasje i for eks. dusj, vanningsuttak, vann til vaskemaskin etc.  Ta den også  med når du er ute og reiser.

Energipen for daglig bruk
Energistaven er fyllt med Grander informasjonsvann.  Den egner seg godt til bruk i krus, glass og kopper.  For å revitalisere drikkevaren, røres ca. 20 sek. i drikken.  Endring i smak er normalt momentan.

energistav.jpg

Energiplater

energiplate.jpg

Energiplatene har en kobberspiral fyllt med Grander informasjonsvann inne i konstruksjonen.  Platene er å få i to størrelser: 17x17 cm  and 29x29 cm og virker som alle andre Granderprodukter.  Alt som står på platen og i umiddelbar nærhet, påvirkes av informasjonsvannet.

Flere produkter